Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Alle hej, dejlige unge damer!


Ideen om at skrive flere stillinger med den detaljerede beskrivelse af min rejse kom til mig.Nemlig: shampoo, balsam og balsam, masker, ampuller, sprayer, uudslettelige silikone olier og fløde, hårbørster og andet tilbehør.For tiden med hobby for hårfag forsøgte jeg mange midler, og jeg vil prøve, da det er muligt at skrive mere detaljeret om hver af de behagelige.Jeg ønsker at bemærke, at produkter i stillinger vil være udelukkende professionel, så det blev ledet at fra organisk kemi og en massemarkedsprodukter jeg spyttede af gift ikke glad.

Så, dagens tema: Shampoo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo
Tidligere fandt jeg den opfattelse, at shampoo er skabt til dette formål, bare for at rengøre og forårsage hovedhudsproblemer. At det i sig selv (sig selv) ikke bærer andre funktioner og ikke kan bære. Over tid, da jeg forsøgte en ganske imponerende mængde midler, forstod jeg, at min mening var forkert. Hvordan udseende afhænger af shampoo og hår, som de holder på, mærkes at røre ved eller ikke holde volumen og så videre. Nå, vi vil begynde! Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo
Jeg vil tage billeder på internettet, da jeg ikke har nogen produkter mere, men jeg kan ikke andet end fortælle om dem


1. Estel Otium Flow "Energi og Fødevarer." Power-shampoo

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Deler rent hår, fugtner dem effektivt, genopretter elasticitet, tilføjer glans og silke."

Så vidt jeg ikke ændres af hukommelsen, var denne shampoo min allerførste professionelle afgang. Jeg forstod da ikke noget, men jeg var så slidt med et hovedhud kløe (og håret var i trist tilstand), at jeg løst hvorfor og ikke at prøve professionel. Jeg blev altid vildledt af en masse forskellige firmaer og krukker i afdelinger af professionel kosmetik til hår. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle se på og generelt for hvad her kun så mange. Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo Adviseret til at vælge et valg for denne shampoo til min konsulent, jeg havde da ikke rigtig langt hår, men jeg troede, at hvis shampoo er beregnet til langt hår, skal han gøre brugbar brug af længde og tips mere.
Jeg fortæller straks, at jeg brugte denne shampoo til slutningen og med stor fornøjelse. Selv nu, hvis nogen, der spørger mig om at rådgive shampoo (under forudsætning af at personen er begrænset i en mulighed for valg af firmaer og har langt tørt hår), anbefaler jeg det. Det skummes godt, vaskes blødt ud, ikke til bunden, og længden på samme tid er næsten fluffy. Håret stikker ikke ud i forskellige retninger som en mælkebøtte. Kløen på hovedhuden forresten ved brug af denne shampoo passerede, så forstod jeg, at fra et massemarked vil jeg ikke vende tilbage til shampoo mere. Det er glimrende at være egnet til daglig anvendelse, men kan ikke passe piger med meget fint og sjældent hår (kan tvinge håret ned i "iskugler").


2. Shampoo genoprette konstant DELIGHT for det skadede og farvede hår. "

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Særlig vitamincocktail, ekstrakt af rødt tang, ekstrakter af frugtsyrer og hvedeproteiner giver dyb regenerering og genopretning af den beskadigede struktur af hår og hovedhud. Renser og kondenserer håret uden vægtning, giver den skinnende glans. Den bekvemme konsistens, God skumdannelse og behagelig aroma gør shampoo endnu mere attraktiv i brug. "


Nå, vil vi begynde med det faktum, at producenten frækt ligger til os fortæller ikke absolut sandhed. Shampoo gør tyngre, fjerner også volumen og meget dårligt skum. Men jeg elskede meget forsigtigt denne shampoo og brugte den næsten hver dag.
Jeg vil begynde med en lille baggrund: Når shampoo endnu en gang var nødvendig for mig, rådede rådgiveren mig til at tage det. Den blev præsenteret i to muligheder: standard 250 ml og 1000 ml. Jeg tog liter som det gik meget mere økonomisk (for 250 ml ville jeg give 300 rubler, og liter kostede kun 650 rubler). Og først meget beklagede beslutningen. Shampoo forårsagede naggers af hovedhud, zhirnit rødder og hårdt udvasket længde, hår var som om fedt efter vask. Jeg prøvede det flere gange og kastede, meget var forstyrret, der rådede mig sådan muck.
Men der gik noget tid, og jeg besluttede at give det anden chance, for ikke at smide hele liter. Og der var der mirakler: kløen gik, shampoo begyndte at vaske ud mit hår og ophørte med at tage væk volumen fra rødder. Ja, det gør uden tvivl tungere, men jeg er behagelig og kan lide denne effekt.
Shampoo nacreous lys gul farve, har en neutral behagelig lugt, der ikke holder håret. Hår efter det vægtede, mere glat, men samtidig meget volumen og streaming, ikke gryaznitsya hurtigere end normalt. Da det sluttede til mig, ville jeg endda købe det igen, men udkastet til at prøve nyt tillod mig ikke at lave det. Denne shampoo utvetydigt vil ikke passe piger med et sjældent og fint hår, men vil glæde dem, der ikke kan pacify fluffy og ulydige ringlets på nogen måde.


3. Farvet hår shampoo af L'Oreal fra INOA.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Inoacolor Care Cream Shampoo skabt direkte til håret, der er malet af Inoa-maling uden indholdet af sulfater, blødt og forsigtigt renser håret. Argonolie tilføjer glathed og glans. Uddrag af grøn te, der er en kilde til antioxidanter, giver mad og beskyttelse, Understøtter lysstyrken af ​​farve. "


Denne shampoo kun af en samling af mine favoritter uden indhold i strukturen SLS (men selvfølgelig økologisk det gør det ikke). Alting begyndte med det faktum, at jeg fik en gratis prøveudtagning, og jeg kunne godt lide effekt, at jeg købte fuldstørrelsesversionen på 250 ml (der er også et litervolumen). Shampoo ret dyrt, og et sted jeg hørte, at det ikke er produceret mere, jeg ved ikke, disse oplysninger er så autentiske. Har konsistens af tæt creme, usædvanlig for mig, godt skum, og skum er også ligner mere til blød blød creme end til standard skum. En lugt på det bare looney behageligt.
Da jeg købte det, begyndte jeg at vaske glædeligt og nidkært dagligt med hovedet, det giver meget udtrykt kosmetisk effekt: Håret bliver blødt, strømmet, vægtet og glat. Efter det var det meget nemt at gå for langt i nesmyvashka, men jeg var vant til. Og så for den fjerde dag med daglig vask blev det bare op med at vaske mig hår, så forstod jeg, at denne shampoo hver dag ikke nærmer sig, og begyndte at bruge det nogle gange om ugen. Det er også muligt for dem uden frygt for at vaske ud længden (det gør jeg cirka tid i 2 uger), det er slet ikke i stand til at tørre. Efter min mening vil shampoo nærme sig eller til piger med stærkt beskadiget, eller til piger med hår storslåede, tørre og porøse af natur. Forresten maling fra håret med det vaskes helt væk såvel som med andre shampooer.


4. SPA Antistress shampoo med Constant Delight hollyhock ekstrakt.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Denne kosmetik blev skabt specielt til et fint hår og et olieagtigt hår. Shampoo, der indeholder naturlige ekstrakter af nærende komponenter i strukturen, beskytter hår mod ekstern negativ påvirkning. Hyppig brug af denne shampoo giver mulighed for at give håret et velplejet look."


Dette lille mirakel i en lyserød lille flaske er beregnet til den følsomme hovedhud, der er tilbøjelig til at kløe, som jeg blev forklaret af konsulenten i butikken. Shampoo indeholder ikke silikoner og farvestoffer, det er gennemsigtigt, på konsistens som gel, skum ikke rigtig godt. Men her med en duft stod producenten ikke. Jeg mødte ikke så stærk og skarp lugt endnu. Det lugter af en lavendel, og lugten på hår holder længe, formentlig, fans af en lavendel vil have mig til at jeg ikke.
Nå er det fint, trods alt begyndte at lugte i shampoo - ikke den vigtigste ejendom. Jeg ville bære denne shampoo bare til kategorien af ​​dem, der bare rengør. Vaskes godt ud, til en ridse, kløften forårsager ikke, men påvirker heller ikke håret. Hår efter vask storslået, let, er fluffet lidt, med det er det nødvendigt at bruge mere uudslettelige midler til at berolige mit raged mane :) Også det forlænger ikke friskhed af håret, selvom producenten råder det til fedtet hud af hoved. Vil passe piger med fint hår, hvor ofte ringler holder sig sammen i fede isikler. Vil ikke være egnet til det skadede og tørre hår, kan tørre dem endnu stærkere.


5. Ollin Service Line Shampoo-Stabilizer Ph 3.5.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Shampoo stabilisator rN 3.5 med den eftertragtede formel, der indeholder de frugtsyrer, der for håret har gennemgået aktiv indflydelse (farvning, affarvning, straightening, en kemisk bølge).
Giver delikat afklaring af hovedhud og hår. Shampoo normaliserer rN hud og et hår efter proceduren for farvning, afklaring, en kemisk bølge. Strygejern skalerer et hår og stabiliserer et farvemolekyle. "


Som det fremgår af navnet, er denne shampoo stabiliserende og anvendes direkte efter farvning. Det er meget vigtigt, hvis du foretrækker at male hårkemiske farvestoffer i husforhold, da det er designet til at stoppe oxidationsprocessen. Det skal også bruges efter sådanne procedurer som f.eks. Ruder. Shampoo har meget behagelig lugt, meget tæt gel tekstur. Skum på håret godt, sådan shampoo er det nødvendigt at vaske begge rødder og længden mindst to gange. Det vasker meget stærkt, vådt hår bliver ligesom en tør kost, men det er med interesse neutraliseret af balsam. Denne shampoo var min første af lignende, og jeg troede, at virkningen af ​​tørhed det og skal være, prøvede ikke den stabiliserende shampoo fra Kaaral endnu (jeg vil ikke skrive det separat, som jeg brugte det hele flere gange og skrev Om det et lille svar i kataloget, vil jeg kun fortælle det ene - det er meget blødt). Anden gang hos Ollin vil jeg selvfølgelig ikke købe, men hvis du begrænser finansiering eller Kaaral-mærket ikke er præsenteret, så er det samme, jeg anbefaler denne shampoo. På lang sigt tørrer det ikke hår og ødelægger ikke (jeg bruger det mere end et halvt år), men her er det vigtigste at bruge den samme balsam. Som følge af brug af shampoo og balsam bliver håret meget blødt og smukt skinnende (men det afhænger også af farvestof). Sådan shampoo kan ikke bruges dagligt, eller når du ønsker det, er det kun beregnet til brug først efter farvning!


6. Kaaral K05 svovlkremschampo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Tæt shampoo takket være den høje koncentration af svovl renser fremragende og genopretter balancen af ​​huden på en håragtig del af hovedet. Eliminerer og forhindrer peeling og naggers af den vrede, følsomme hud. Vel psoriaticheskikh af fænomenerne, efter parasitære skader på huden Påvirker eliminering af viser af dermatitis af forskellige etiologi. Har god, fugtgivende den tørre hud. "


Denne shampoo er medicinsk i trikhologichesky-serien Kaaral. Det er beregnet til personer med følsom hovedhud, med forskellige former for dermatitis. Jeg som den person, der er tilbøjelig til at kløe og fremkaldelse af sår (sandheden med overgang til professionel, kom det næsten ikke til noget, men forværringer opstår dog lejlighedsvis). Jeg er meget glad for, at der er så bemærkelsesværdige midler. Shampoo meget flydende, gul farve og med en udtalt lugt af svovl. Moisturizes hovedhuden, skummet godt, eliminerer naggerne. Jeg råder piger med lignende problemer til at se snævert på trods af høj pris, det er den fremragende assistent. Jeg bruger det sjældent, som det hjælper fra den første. Den eneste nuance, som det ikke er angivet om på pakningen - anbefales at holde på hovedet på mindst 10 minutter. Det udøver ingen påvirkning på hårets længde, vaskes bare ud, ikke zhirnit og tørrer ikke hår.


7. Kaaral K05 Anti Hair Loss Shampoo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Shampoo mod et hårtab. Shampoo er beregnet til afklaring af hovedhuden og begyndelsen af ​​virkningsmekanismen af ​​et terapeutisk kompleks. Det er beriget med ekstrakt af silikospeber, en nål, bjerg arnica og også et te-olies olie. Aktive komponenter i shampoo forbedre mikroblodcirkulationen. "


Der er en sådan opfattelse, at enhver shampoo ikke kan stoppe et hårtab, og jeg er helt enig i denne opfattelse. Så hvorfor spørger jeg sådan shampoo. Og jeg vil svare her, at: shampoo af denne slags forbereder hovedhuden til at trække den efterfølgende afgang (tonics, lotions, ampuller mod tab) på grund af den bedste afklaring af hovedhuden og i et tilfælde med denne opvarmningshampoo (blodinstrømning forbedring).
Denne shampoo er også medicinsk i trikhologichesky-serien Kaaral. Det skummes godt, har gelkonsistens og orange farve, lugter af peber. Efter tegning anbefales 2-3 minutter at stå på hovedet, i løbet af denne tid klarer han at opvarme opvarmningsvirkningen. Shampoo tørrer meget stærkt, samt alle lignende shampooer (som jeg mødte) derfor er det nødvendigt med par god stærk balsam. Med hensyn til tab, sammen med ampuller fra en linjal, klager han med et knæk. Hår efter det storslåede og lette, er ikke egnet til daglig anvendelse. Jeg bruger det kurser om en måned 2-3 gange om ugen.


8. Shampoo til vækst af hår, mod tab med Angel ginseng ekstrakt.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Indeholder ginseng ekstrakt blanding i form af den indkapslede RB1 form forhindrer skrøbelighed, genopretter strukturen, renser follikler og stimulerer hårets vækst. Uddrag af ginseng og en eukalyptus forhindrer overdreven hårtab ved hudmætning af næringsstoffer. Meget blødt rengøringsmiddel indeholder."


Denne shampoo også fra tab har god struktur, men i modsætning til løfterne fra producenten tørrer meget stærkt og aggressivt vasker ud. Hvis du vil vaske væk maling fra hår, så skal du være opmærksom på det :) Fordi det vasker væk maling i rødder meget nidkært. Shampoo af gennemsnitlig konsistens, lugter meget behageligt, let skum. Det anbefales at stå ham på hovedet af 5 minutter. I sin sådan udvaskningsegenskab er der både plus og minusser. Plus er det, at alle midler, der sættes efter applikationen stærkere og længere varme eller kølige, så blodcirkulationen stimuleres stærkere og betyder at arbejde bedre. Det er han klarer sig med hovedmålet med et bang. Og her minus det er stærk balsam nødvendig i par (for det meste den lignende balsam er bare ideel), anderledes hår kan blive landet. Også jeg anbefaler ikke at bruge sin daglige, selv jeg bruger det kurser for en periode på en måned 2-3 gange om ugen.


9. Shot Care & Trico Fresh Ice Shampoo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Shampoo med køleeffekten.
Er ideel til hyppig vask af hår.
Øjeblikkeligt giver følelse af komfort, friskhed af hovedhud og glans til hår.
Den er ideel til hyppig anvendelse. "


En af mine mest elskede shampooer. Jeg beskytter det for særlige tilfælde eller specielt humør. Alt begyndte med det faktum, at det var utålmodigt mig at købe shampoo med mentol og sådan den afkølede hovedhud. Jeg elsker denne følelse. Jeg ved, at det er muligt at tilføje æterisk olie af mynte til enhver shampoo og for at opnå den ønskede effekt, men jeg ville have en sådan shampoo. Og jeg modtog det.
Shampoo af blid lysegrøn farve med en bemærkelsesværdig aroma af mynte slik, der holder håret lang. Skummet godt, vasker håret ud meget omhyggeligt og blødt, ikke spytvat, gør ikke tungere, men giver heller ikke tørhedens virkning. Hår efter det lungerne streaming, volumen, men ikke fluffy, tips smukt lyver "et hår til et hår". Det kan bruges hver dag, det passer perfekt til piger både med tyndt og med tykt hår. Medmindre det er stærkt skadet hår med særlig virkning, vil det ikke være mærkbart.


10. Keen Deep cleaning shampoo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Shampoo med dyb rengøring fjernes omhyggeligt af hårstøv og midler til lægning. Optimal forbereder hår til kemisk forarbejdning eller aflæsningsproceduren, f.eks. Lamineringer. Fremmer opnåelse af ensartet farvefarve og dyb indtrængning af udseende af ingredienser i struktur af en Hår. Hår forstærker elasticitet og nemt kam hår. "


Hvert hår sindssyg af den pige, der omhyggeligt ser efter håret skal have shampoo for dyb rengøring. Jeg vil straks fortælle denne ShGO for mig den første og eneste, samtidig er det for alle 100%, der passer mig, og jeg har intet ønske om at prøve andre. Shampoo har en behagelig lugt, godt skum og vasker ud faktisk meget blødt.
Shampoo med dyb rengøring er nødvendig for at gøre det muligt at rense et hår fra den gemte op, når den bliver for meget. Når håret bliver svagt, mister du glans, samles i ister og alle dine yndlingsmasker og betyder, at du ophører med at arbejde og giver synlig effekt - du har brug for det. ShGO har teknologien til anvendelse, selvfølgelig kan den afhænge af konkrete mærke- og konkrete midler. På internettet er der mange forskellige oplysninger om den nødvendige hyppighed af brug af lignende shampoo, et sted at skrive det optimalt at bruge ShGO af gange om måneden, et sted, den tid i 2 uger osv. Jeg mødte selv pigen, der brugte den Hver anden dag og blev overrasket over, hvorfor enderne blev tørre og begyndte at opdele. Jeg anser denne tilgang i en rod forkert. Det er ikke nødvendigt at bruge den dybe rengørings shampoo i henhold til tidsplanen (selvfølgelig, hvis du male hår, så er det et andet spørgsmål), de skal bruge efter behov! Og det er indlysende om en måned mere end en gang, det er tid på 3-4 måneder, kan oftere, men er bestemt ikke oftere. Hvad angår farvning, er det godt at bruge sådanne shampooer til dette formål, at farvestoffet lægges mere præcist og længere fast på dit hår. Da jeg male hår, skal jeg bruge shampoo med dyb rensning af gange om 2 måneder, på tærskelværdien af ​​farve (i løbet af en eller to dage).
Som jeg bruger denne ShGO:

  1. I første omgang vasker jeg dem kun rødder ud og jeg vasker væk
  2. Så jeg vasker ud rødder og længde, og jeg forlader shampoo for at påvirke håret inden for 10-15 minutter, så det vil meget bedre klare den forurening, der spiste i et hår, uudslettelige silikoner osv. Jeg vasker væk.
  3. Igen jeg sæbe længde og rødder, jeg vasker væk.
  4. Jeg bruger den foretrukne næringsrige maske.


Som følge heraf bliver håret meget strålende, utrolig blødt, det er direkte som om det var født :) Tilstanden efter hår efter ShGO er en sand tilstand af dit hår derfor, hvis dit hår bliver tørt, så betyder det ikke Den shampoo tørrede dem på en eller anden måde.


11. Kaaral Rense Energibampe.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Toning shampoo med ekstrakt af mynte og menthol. RN-neutrale niveau giver mulighed for daglig anvendelse. Har den gunstige toningaktion om aftenen og den forfriskende effekt om morgenen. Den er ideel til mænd."


Jeg købte denne shampoo, da jeg søgte shampoo for hver dag og ja, jeg var under en vildfarelse på indhold som en del af menthol igen. Shampoo meget flydende, skum godt, lugter bare for menthol (jeg tror derfor det nemt passer også mænd). Jeg kan fortælle, at han skuffede mig lidt. På trods af at menthol er i struktur, er det ikke køligt hovedhud, her overhovedet generelt. Vaskes ud for ikke at fortælle, at det er meget blødt, men heller ikke til en ridse. Fugtigt hår efter vask er følt ret glat til balsam. Men hår efter tørring meget fluffy og tips stikker ud i forskellige retninger (selvom at bruge en god maske og en nesmyvashka). Men det samme for hver dag går denne shampoo ikke dårligt, det overbelaster ikke hår, det vil være ideelt for piger med fint, fedtet hår, det fjerner i øvrigt ikke glans fra håret.


12. Keen Hydro Shampoo.

Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo

Oplysninger fra producenten:
"Den fugtighedsbevarende shampoo har den generelle vitaliziruyushchy og regenererende virkning på hår og hovedhud. Takket være den evne, der er indeholdt i den, er mute hampet olie til at fixe fugt, hjælper shampoo med at holde fugtigheden i huden, genopretter dens elastik. Menthol genopfrisker huden og biotin ( B7-vitamin) understøtter en metabolisme i celler i hovedhuden. "


Med denne shampoo på mig meget interessant historie. For længe siden havde jeg det allerede, og det var ikke så godt det var behageligt. Hår på mig blev så stærkt såret, og jeg fik ikke noget super-wow-effekt, især det var ikke rigtig godt, da jeg skyllede håret ud. Jeg troede ikke engang, at jeg vil købe det engang igen, hvis ikke en konkurrence om en kreditvurdering her på hjemmesiden. Det for en eller anden grund spiste så stærkt i mine tanker, internt talte jeg til mig: "Køb denne shampoo, køb". Der gav jeg også op og som den mest modige person købte liter med det samme! Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo Lige på det var der en stor rabat, og jeg tænkte: "Hvorfor ikke".
Denne gang shampoo overraskede mig, afdæmpet og blev forelsket. Det lugter af mynte slik, i struktur er der en mentol, biotin og hampy olie. Den køler hoved hud som jeg og drømte, fugter håret, blødgør og gør dem mere tætte. Når jeg vasker væk, er det også hår, der stadig er vådt, de er i kontakt med det, det virker mere! For første gang møder jeg en sådan effekt af shampoo. Når håret tørrer, forbliver denne effekt. Også det bliver helt op, ikke zhirnit, tager ikke væk volumen, men gør håret meget blødt fra rødder til tips og lidt vægtet. Hver dag bør du ikke bruge lignende shampooer, selvfølgelig, derfor bruger jeg det hver anden dag, og jeg veksler til Kaaral. Shampoo vil selvfølgelig ikke være egnet til det skadede hår, i det jeg lærte af egen erfaring, men for mere eller mindre sundt er det det rigtige fund. Det forekommer mig, jeg fandt det, der søgte for længe siden - den ideelle shampoo.
Til sammenligning af Kaaral og fugtigheden Keen vil jeg gerne vise et sådant billede. På toppen tips stikker ud i partierne lidt, og på lavere modsatte ligger det nøjagtigt og skinner. Måske udefra er det ikke stærkt mærkbart, men for mig er en forskel kraftig, især til berøring.
Gennemgangen af ​​midler til min omsorg for hår. Del 1. Shampoo


Resultat:


Her viste det store indlæg sådan, jeg håber, faldt i søvn, ingen under læsning, og oplysninger var dog noget nyttigt.
På et resultat vil jeg give det lille bord af shampooer, der har en særlig indflydelse på en type hårlængde, som det var enklere for dig at blive guidet:

Estel
Strøm
Konstant Delight
Til malet
L'Oreal
Inoa
SkudKaaral
Energi
Keen
Hydro
Gloss-+++++
glathed++++-+
Massefylde-----+
Vægtning
-++--+
Bind-+-+++
fluffiness----+-
For tynd
hår
---+++
For beskadiget
hår
-++---