Gelatinøs laminering af hår i husforhold

Gelatinøs laminering af hår i husforhold

Hej, kære læsere. For nylig så jeg på transmission, hvor de fortalte og viste hvordan man lavede en lanimirovaniye af hår. Opskrift meget enkel. Jeg ville prøve denne procedure. Alt til laminering på mig var hjemme, kun olie en ylang-ylang, jeg ikke at købe. Mere sandt, jeg vil bestille det på en primaver, jeg ønsker ikke at købe billige olier. I dag vil jeg kun lave laminering med lavendelolie. Hvad er lamination af hår? Lamination betyder udjævning af hårets vægt, en dækker en plenokka af hvert hår. I den forbindelse bliver håret skinnende, bliver tungere, lettere at lægge på. Lamination behandler ikke hår og forbedrer kun deres udseende, gør smukkere, glat, strålende og velplejede.

Hvis du har et vigtigt møde, en ferie, et fotoskridt, og du skal se fejlfrit, så lav dig selv gelatinøs laminering af hår i husforhold. Ikke altid er der tid og penge til besøg af skønhedsbutikker, men en udgang er. Lamination meget bare for at gøre huse. Opskriften på mig i dag en, men kontrolleret på sig selv, det vil jeg også dele med dig. Alt meget meget og meget enkelt, nu er du overbevist om det.

Hvis dit hår blev svagt, mistet naturlig glans og skønhed, prøv gelatinøs laminering af hår. Derudover er der masker til en hårglans, som også er nemme at lave i husforhold.

Lamination er velegnet til alle typer hår. Mest af alt denne procedure vil være egnet til det skøre, tynde svækkede hår, herunder det malede og skadede hår.

Det vigtigste, at du havde kvalitative olier. Og gelatine kan købes i enhver butik. Og som en del af denne fremgangsmåde olie, er det muligt at kalde denne olie laminering af hår sikkert.

Helt almindelige ingredienser vil være nødvendige for os:

  • 5o ml. kokosolie
  • 1 dråbe æterisk olie af lavendel
  • 2 dråber æterisk olie ylang-ylang
  • 1 spsk gelatine
  • 3 spsk varmt kogt vand

Vi udfylder gelatine med varmt vand, og vi forlader i 20 minutter. Hvis der er vægt, er der klumper, opløser dem, opvarmes på vandbad. Gelatine skal opløses, da klumper af gelatine vil være vanskelige at blive kæmmet ud af hår.

Gelatinøs laminering af hår i husforhold

I mellemtiden er det nødvendigt at tænde kokosolie på et vandbad. Kokosolie en af ​​mine foretrukne hårolie. Kokosolie genopretter, føder, beskytter hår. Meget god og kontrolleret effekt for det tørre, svage, svækkede hår. Om kokosolie er det muligt at tale i timevis. Hvis du er interesseret i mere detaljeret information om kokosolie, er det muligt at læse artiklen på bloggen "Kokosolie, ansøgning". Hvor finder du svar på spørgsmålene.

Vi blander den brændte kokosolie med gelatine. Gelatine til os hjælper med at genoprette det skadede hår. På bekostning af indholdet af kollagen af ​​hvid gelatine omslutter håret en tynd plenochka.

Vi tilføjer æteriske olier til blanding. Jeg havde kun lavendelolie derfor tilføjede jeg 3 dråber lavendelolie. Hvis du har olie af lavendel og inlang-ilang, skal du tilføje 1 dråbe olie af lavendel og 2 dråber olie a ylang-ylang. Olie a ylang-ylang giver effekt af vant til at drikke af hår, samt lavendelolie har positiv effekt på håret.

Faktisk synes jeg meget som æterisk olie af lavendel. I lang tid bruger jeg det til hår. Jeg gør meget ren maske af olier og lavendelolie. Lavendelolie gør håret elastisk, elastisk, strålende. Mere detaljeret information om lavendelolie findes i artiklen "Essentiel olie af lavendel til hår".

Vi distribuerer en maske jævnt på håret. Jeg vil gerne fortælle, at denne maske var nok til, at jeg kunne distribuere på mit lange hår. Den dobbelte del måtte ikke gøres.

Vi anvender en maske på hår, vi distribuerer en maske på alle længder, det er nødvendigt, at hvert hår var slags "indpakket" med en maske. Vi forlader en maske i 40 minutter. Når du lægger en maske, er det ønskeligt at lægge på en t-shirt, der ikke er synd om snavs.

På fugt eller til at påføre en maske på tørt hår? Jeg brugte en maske på tørt rent hår.

Gelatinøs laminering af hår i husforhold

Efter at have tegnet en maske twist vi hår og vi lægger på en cellofanhue, vi pakker håret i et håndklæde. Så vasker vi en maske væk. Ved først skyll håret ud af en maske varmt vand. Derefter shampoo. Jeg skyllede væk en maske fra håret to vask af shampoo. På en eller anden måde læser jeg, at gelatine fra håret er dårligt skyllet væk. Jeg havde frygt, men alt gik forbi bemærkelsesværdigt.

Fremgangsmåden ved laminering af hår i husforhold er nok til at blive udført en gang om måneden. Det er nok, at håret så sunde, velplejede og smukke.

Hvad der skal bemærkes, at håret blev tungere i denne sammenhæng mere lige det for mig plus som jeg har krøllet hår og mig der er et ønske om at niveauere dem hele tiden. Resultatet efter proceduren er synligt på en gang. Hår blev strålende, glat, mere elastisk, i et ord, jeg er tilfreds med proceduren for laminering. Gør, proceduren for laminering af hårgelatine i husforhold, resultatet vil meget gerne behage dig.

Og hvis du havde spørgsmål, så foreslår du at se video, hvordan man laver olielaminering, hvor alt er detaljeret forklaret og vist.